nl fr

Testimonials

“Asysto werkt als onafhankelijk tekenbureau regelmatig dossiers uit voor Cobatim. Een kleine greep uit de verschillende projecten: projecten voor de “scholen van morgen”, sporthallen, industriële gebouwen, …

De professionaliteit waarmee Cobatim de projecten coördineert maakt dat het uitwerken van de projecten voor ons als engineeringsbureau optimaal kan verlopen. Toch is het steeds een uitdaging om samen met hen te kunnen streven naar een hoge kwaliteit en het respecteren van de vooropgestelde deadlines. Door dat ze hun specifieke eisen met betrekking tot de productie duidelijk communiceren kunnen we optimaal inspelen op hun productienoden.”

Ronny Glassée

Technisch-commercieel verantwoordelijke

“De werf M.C.H. , een THV BESIX-Jacques Delens, heeft COBATIM de opdracht gegeven voor het ontwerp, de calculatie en de prefabricatie van kolommen voor de nieuwe schilderstunnel. Bijkomend heeft COBATIM de prefabbalken in opdracht verkregen. Zowel kolommen als balken dienen een hoge afwerkingsgraad te hebben , alsook een zeer korte fabricatietermijn. Voor beide staat COBATIM garant.”

Ludo Nuyts

Project Manager

“ibens zet al jarenlang in op ketenintegratie met haar toeleveranciers. Cobatim en ibens plukken vandaag de vruchten van een goede samenwerking die gebaseerd is op duidelijke communicatie en respect voor ieders belang. De projecten die we zo samen realiseren zijn kwalitatief sterk, worden op tijd opgetrokken en staan zeer competitief in de markt.”

Tom Van Put

Operationeel Directeur

“Als bouwkundig tekenaar heb ik met COBATIM sinds een aantal jaren een krachtige samenwerking opgebouwd.
Verschillende uitdagende projecten in binnen- en buitenland hebben we vaak tot een goed einde gebracht.
Door de vlotte communicatie en de uitwisseling van kennis kunnen we flexibel inspelen op de noden van de werf.
Het is een plezier om met hen samen te werken.”

Kurt Raaymakers Bouwkundig Tekenbureau

“COBATIM is een zeer betrouwbare leverancier/partner geweest van STRABAG op het bouwproject AZ Damiaan te Oostende. STRABAG heeft samen met COBATIM een mooi project neergezet: een bovengronds parkeergebouw uitgevoerd in zichtbeton met plankenbekisting. De technische kennis van COBATIM gaat gepaard met stipte afspraken en een kwalitatief eindproduct. De vlotte en correcte samenwerking tussen STRABAG en COBATIM was er zowel in voorbereidings-, studie- als uitvoeringsfase.”

Philip Stevens

Adjunct-Directeur kantoor Gent

“Als aannemer kiezen wij ervoor om zoveel mogelijk met geprefabriceerde structuurelementen te werken. Als gevolg hiervan zijn onze uitvoeringstermijnen korter en zijn we minder weersafhankelijk. Bovendien hebben prefab elementen een constante kwaliteit. Cobatim ondersteunt ons niet alleen bij het omzetten van traditionele betonstructuren naar prefab, maar ook in uitvoeringsfase wordt er meegedacht. Dit, gecombineerd met een goeie kwaliteit en een scherpe prijs, maken van Cobatim één van onze vaste partners.”

Alain De Groeve

Zaakvoerder AO Van Tornhaut